Kerekedelem

Nagykereskedelmi szerződések kötésével biztosítani tudjuk áraink versenyképességét . A kereskedelemben megjelenő árváltozásokat, akciókat naprakészen követjük. Termékkiválasztásban felhasználjuk a szervizmunkában szerzett sokéves tapasztalatunkat, illetve korszerűsítésnél, készülékcserénél helyszíni felmérést végzünk, a legmegfelelőbb műszaki megoldás kiválasztása érdekében. Ezáltal elkerülhető a szakszerűtlen, vagy feleslegesen beruházás. Kereskedelmi kérdésekben kérem keressen minket telefonon, vagy elektronikus levélben.

Általunk forgalmazott gázkészülék márkák

A BAXI cégcsoport Európa egyik legnagyobb háztartási eszközöket gyártója. Ebben a cégcsoportban a BAXI S.p.A. a fali- és álló gázkazánokat, kondenzációs gázkazánokat, elektromos vízmelegítőket gyárt. A BAXI termékek több mint 50 országban kerülnek értékesítésre a világon. Öntöttvas alapanyagú, megbízható, energiatakarékos, környezetkímélő, alacsony hőmérsékletű kazán, atmoszférikus elkevergős gázégővel földgáz és propán gáz üzemre. Kiegészíthető alatta fekvő melegvíztárolóval, kazán-tároló összekötő vezeték-egységgel. Szabályozó a fűtési feladat szerint választható.

A Buderus Hungária Fűtéstechnika Kft. 1994. február 4-e óta van jelen a magyar piacon. Szigetszentmiklósi logisztikai központból folyamatosan el tudja látni termékeivel partnereit. Az épületgépész mérnök üzletkötők tanácsadással, a feladat megoldásához legjobban illeszkedő rendszerek ajánlásával szolgálják ki vevőket. 2007-ben a Buderus Kft. a meglévő szigetszentmiklósi központja mellett megnyitotta első, franchise rendszerben működő márkaboltját Budapesten, mely további márkaboltok nyitásával országos lefedettségű hálózattá nőtte ki magát.

  Bosch által kínált fűtési megoldások a világ egyik leginnovatívabb technológiai vállalatának szakértelmét dicsérik. Fejlesztéseinek célja az, hogy biztonságos, kényelmes és energiatakarékos, ugyanakkor rendkívül hatékony megoldásokat dolgozzanak ki minden háztartás számára.

1999 óta a WESTEN készülékeket a ‘Baxi’ csoport legjelentősebb márkái között tartják számon: ‘Baxi’ csoport a komfortos otthonok kialakításához hozzájáruló társulások egyik legjelentősebb tagjává fejlődött. A magas színvonalú minőséget az ISO minősítés igazolja, amelyet a vállalat 1993-ban nyert el, valamint 2001-ben megkapta a másik közismerten elfogadott ISO 14001 elismerést is. A kazánok minden elvárásnak megfelelnek a kondenzációs technológiának köszönhetően. Magas hatásfok, maximális komfort és könnyű kezelhetőség.

Az anyacég – mint a gázüzemű fali kazánok specialistája – már 1964 óta fontos szerepet tölt be a háztartásokban használatos gázüzemű fűtőkészülékek tervezésében és gyártásában. A gyár kapacitása meghaladja az évi 350 ezer kazánt. A világszerte folyamatosan bővülő gyárak és irodák jelenleg 40 ezer m 2 -én több mint 700 embert foglalkoztatnak. A cég sikerének egyik titka a minőség és a termékek állandó fejlesztése.

Család, szeretet, harmónia, biztonság… Állítólag minden ember a lelke mélyén egy kis „melegségre” vágyik; az általános emberi értékek közül a Vaillant sem maradhat ki az Ön mindennapjaiból. Még akkor sem, ha szinte észrevétlenül van jelen otthonában. Akár a fűtés, akár a melegvíz-szolgáltatás vagy a szabályozás kérdéseiben keresi a választ.

Látogatottság