8000 Székesfehérvár, Palotai út 74/A
+36 (20) 3456700
info@dbskft.hu

Prémium karbantartási program 2021

Az idei évi regisztrációs lehetőség 2021.07.31 -én lejárt. Az ügyfeleink az alábbi feltételekkel tudtak részt venni a programban:

Az idei évtől lehetősége nyílik PREMIUM karbantartási programunkban való részvételére, mely további kedvezményeket biztosít a regisztrált ügyfeleknek.

Azok a partnereink, akik már korábban regisztráltak a Prémium Programba nem kell újra regisztrálniuk, kollégáink felveszik velük a kapcsolatot.

Feltételei:

  • 2 évre visszamenőleg igazolt folyamatos karbantartás.
  • a DBS Kft által 1 éven belül telepített vagy beüzemelt kazán.

Ennek a programnak további feltételeit honlapunkon vagy személyesen irodánkban ismerhetik meg és regisztrálhatnak rá. Amennyiben szeretné a Prémium Tagság kedvezményeit kihasználni, akkor szíveskedjen mielőbb, de legkésőbb 2021.07.31.-ig a www.dbskft.hu oldalon regisztrálni. Regisztrációt követően kollégáink veszik fel Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt.

Cégünk a fentieknek megfelelően a következő karbantartási árakat ajánlja:

A díjak kizárólag a kazán karbantartására vonatkoznak, egyéb javítások tekintetében az aktuális javítási óradíjaink az irányadóak.

Áraink a 27 %-os ÁFA-t tartalmazzák 45 kW teljesítményig érvényesek.

Az ajánlott árak nem érvényesek a munkaidőn túli, hétvégi és ünnepnapi munkavégzésre.

Amennyiben az Ön készüléke még garanciális, kérem bejelentési kötelezettségének tegyen eleget a beüzemeléstől, illetve az utolsó karbantartástól számított 12 hónapon belül, hogy a további garancia érvényesíthető legyen.

Ha készüléke már nem üzembiztos, üzemeltetése nem gazdaságos, egyéni felmérés alapján készülékcserével/tervezéssel, engedélyezéssel, garanciával is állunk rendelkezésére.

További lehetőség van márkaszervizünkön keresztül bizonyos készülékeknél a gyártói garancia meghosszabbítására, részletekről kérjük, érdeklődjön a karbantartást végző munkatársunknál.

Elérhetőségeink megváltoztak!

Karbantartási igényét az alábbi elérhetőségeken teheti meg 08.00 – 15.30 óra között:

Tel: 20-345-6700       E-mail: info@dbskft.hu